Despre noi

Belle event design arad

Organizator și decorator de nunți și evenimente festive

Se știe că nu sunt doi oameni la fel, așa că nici două evenimente nu ar trebui să fie la fel.

Noi avem o specializare în mod deosebit pe domeniul nunților și suntem mândri să oferim servicii de primă clasă fiecăruia dintre clienți. Construim relații personale și oneste cu clienții pentru a crea un eveniment care să reflecte personalitatea lor, să le spună povestea și să le depășească visele.

Indiferent dacă planificam decor design la nunți, evenimente corporate sau petreceri mai restrânse, suntem dedicați scopului de a ne asigura ca rezultatul final nu este altfel decât perfect.

Începând cu prima întâlnire vom face tot posibilul să transformăm planificarea evenimentului într-un proces cât mai plăcut și interesant pentru tine și te vom ajuta cu consultanță profesională în toate privințele.

stil și buget

Vom alege decorațiuni inedite conform tematicii evenimentului sau conform ideilor tale ca totul să ți se potrivească atât ca stil cât și ca buget.

atenție la detalii

Trăim pentru planificarea evenimentelor și iubim fiecare secundă din acest proces. Tratăm fiecare proiect, mare sau mic, cu atenția cuvenită.

Pentru mai multe informații despre ce pot face detaliile pentru evenimentul dumneavoastră contactați-ne și noi vă vom sta la dispoziție!